Seksuele energie

Seksuele kracht kan in twee richtingen gebruikt worden.

1.   Een baby wordt verwekt door vereniging van man en vrouw .

2.  Zonder partner (solo), in de seksuele yoga,  is deze zelfde kracht  brandstof voor onze vitaliteit en gezondheid, om lekker in ons vel te komen en  geestelijke helderheid te openen.  Het kan de stuwkracht zijn voor onze persoonlijke ontwikkeling.

En omdat de seks power de drijvende kracht van de natuur zelf in zich draagt zijn de verborgen mogelijkheden indrukwekkend !

We zeggen weleens Taoïsten houden van seks en lekker eten! En wel in die zin, dat Taoïsten een grote waardering en respekt hebben voor de seksuele energie, als bron van ons leven op aarde en als transformatie-brandstof.

En we houden van lekker eten omdat wij graag het vuurtje van vitaliteit in onze buik opstoken om een lekker stoofpotje te maken.

Van Verwarring naar helderheid.

Wij leven in een tijdperk van  diepgaande verwarring over het thema seksualiteit. In de seksuele yoga helderen wij deze verwarring en misverstanden op. En wel op basis van onze eigen directe ervaring.  We  begrijpen de sekspower beter. En we leren om vriendelijk  met deze kracht in onszelf om te gaan.  En vanuit die zelf-vriendelijkheid worden onze (seksuele) relaties harmonischer en dieper.  We weten beter wat wij willen in relatie' s en hoe wij onze grenzen kunnen stellen.

Neem niets aan op gezag van anderen, ook niet van mij. Je onderzoekt het zelf stap voor stap in een veilig tempo, in deze training.