Wat is seksuele yoga ?

 

In Seksuele Yoga leren we  onze seksuele energie te gebruiken voor onze vitaliteit, het openen van ons hart en het aanboren van  onze ingeboren wijsheid. Seks in deze zin is een individuele ontdekkingstocht naar de verborgen Schatten van onze natuur...Heel wat anders dus dan wat we in onze cultuur onder seks verstaan.

Seksuele Yoga wordt ook wel  seksuele alchemie, interne alchemie of Helende Liefde genoemd. De interne alchemie maakt deel uit van de Chinese, Taoïstische traditie.

De training is veilig, individueel, met de kleren aan, we zitten niet aan elkaar en we werken niet met opgewonden seksuele energie.

What sex really is...

Wat is seks nu werkelijk? We denken misschien dat we het weten, maar we hebben geen idee.  Dat is ons door onze ouders of op school niet verteld. Simpelweg omdat deze kennis in onze cultuur niet beschikbaar was. Dat is nu anders - ...

...omdat de oude Taoïstische kennis in het westen beschikbaar is gekomen. De seksuele kracht werd lang geleden door de Taoisten tot op de bodem onderzocht. Wat is deze "yin" en "yang" kracht, hoe werken ze, wat gebeurt er als ze samenkomen?

Landschap

In deze individuele training maken wij een avontuurlijke ontdekkingstocht door het landschap van de Taoïstische geheimen van de mannelijke en vrouwelijke  seksuele energie.

De seksuele kracht is veel boeiender en rijker dan wij dachten.

Ons vermogen tot genot, plezier,  verdiept zich en tegelijk opent zich  een diepere, onvermoede  laag van "seks" .

Lees meer ....